Події

У НАТО анонсували проведення низки заходів у 2021 році для поліпшення сумісності з Україною

НАТО проведе з Україною додаткові види заходів у 2021 році, щоб поліпшити сумісність, повідомила директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

"Як партнер розширених можливостей Україна зможе отримати нові можливості. Це передбачає поліпшений доступ до програм взаємосумісності, проведення навчань, обмін інформацією і також вивчення нашого спільного досвіду. Також НАТО разом із партнерами з України працює щодо практичних ініціатив, і цього року ми працюватимемо разом з Україною для того, щоб поліпшити нашу програму, будуть додаткові види заходів, щоб покращити нашу взаємосумісність", - сказала Кляйне на брифінгу в Києві в середу.

Вона наголосила, що НАТО підтримує і підтримуватиме Україну в її зусиллях досягти безпеки та миру в Україні. "Ми й надалі підтримуватимемо Україну нашими консультаціями й новими можливостями", - повідомила директор Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Кляйне також зазначила, що НАТО схвалює зусилля України щодо розробки національної системи стійкості, й запевнила, що альянс підтримуватиме Україну в цих прагненнях.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ