Події

На всесвітній виставці "Eкспо-2020" у Дубаї Україна буде представлена на найвищому рівні

Україна братиме участь у всесвітній виставці "Eкспо-2020" у Дубаї і буде представлена на високому рівні, розповів президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю інформаційному агентству WAM (Emirates News Agency WAM).

"Ми просто не можемо пропустити таку важливу світову подію, як "Експо-2020". Хочу окремо подякувати керівництву ОАЕ за те, що попри всі складнощі, пов’язані з коронавірусом, у грудні минулого року було завершене будівництво павільйону України, і наразі там тривають внутрішні роботи. На Всесвітній виставці у Дубаї наша країна буде представлена на найвищому рівні", - зазначив Зеленський в інтерв'ю інформаційному агентству WАМ (Emirates News Agency WAM), опублікованому на сайті Офісу президента України в суботу.

Зеленський зазначив, що архітектурний образ павільйону України втілює ідею колоса пшениці, висота якого становитиме 15 метрів.

"Пшениця є важливим символом для українців, і жовтий колір на нашому прапорі якраз і символізує пшеничне поле та готовність зробити внесок у світову продовольчу безпеку", - наголосив президент України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ