Події

Луцьк зацікавлений в презентації свого потенціалу в Ізраїлі

Можливості по презентації в Ізраїлі економічного та інвестиційного потенціалу Луцька стали предметом онлайн-зустрічі посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука з мером Луцька Ігорем Поліщуком. Про це Посольство України повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«В ході розмови обговорювалися питання співпраці Луцька з Ізраїлем в різних сферах, а також перспективи двостороннього співробітництва в агропромисловій та деревообробній сферах. Сторони також висловили зацікавленість в організації спільних заходів бізнес напрямку з метою презентації в Ізраїлі економічного та інвестиційного потенціалу міста», - йдеться в повідомленні.

Була досягнута домовленість опрацювати ідею встановлення побратимських відносин між Луцьком і одним з ізраїльських міст.

«Окремо були обговорені питання культурно-гуманітарного співробітництва в контексті навчання ізраїльських студентів в луцьких вузах, участі творчих колективів міста в заходах в Ізраїлі і реставрації єврейських культурних пам'яток в цьому обласному центрі», - підкреслює Посольство.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ