Події

Екс-чиновника заводу ім. Патона та члена правління підозрюють у розкраданні майна та відмиванні доходів

Під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури №6 повідомлено про підозру колишньому голові правління ПАТ "Дослідний завод зварювального устаткування Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона", члену правління заводу та директору одного з юридичних осіб, викритим в організації схеми розкрадання майна підприємства в особливо великих розмірах і відмиванні доходів, одержаних злочинним шляхом.

"Згідно з матеріалами слідства, посадові особи ПАТ "Дослідний завод зварювального устаткування Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона" з використанням службового становища присвоїли об'єкт нерухомості, розташований за адресою: м. Київ, Саперне поле, б. 9а, який належав на праві власності зазначеному підприємству шляхом підписання з підконтрольним товариством договору купівлі-продажу об'єкта за заниженою вартістю", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва у п'ятницю.

Сума документально підтверджених збитків унаслідок такої угоди становить понад 20 млн грн.

"Надалі колишній голова правління заводу оформив право власності на вищезазначений об'єкт безпосередньо у свою власність", - розповіли у прокуратурі.

На сьогодні проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії за місцем проживання підозрюваних.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ