Події

Брюссель і Київ працюватимуть над посиленням адмінпотенціалу держслужби України

Європейська Комісія та уряд України підписали лист про наміри щодо запуску "Проекту розвитку спроможності Natolin4Capacity", що фінансується Євросоюзом.

Підписання відбулося у середу у Брюсселі під час двосторонньої зустрічі прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з європейським комісаром з питань Європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Олівером Варгеї.

Від України лист підписала віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, від ЄК - Варгеї.

Як йдеться у пояснювальній записці, метою підписання листа про наміри є розвиток можливостей інтеграції та реформ, зокрема, шляхом посилення адміністративного потенціалу української державної служби в частині європейської інтеграції за допомогою всеосяжної освітньої програми "Проект розвитку спроможності Natolin4Capacity".

Згідно з домовленостями, передбачається впровадити проект "Розвиток спроможності до інтеграції та реформ: підвищення адміністративного потенціалу державної служби України у справах європейської інтеграції за допомогою всеосяжної освітньої програми", фінансування якого здійснюватиметься за рахунок ЄС у вигляді гранту від Європейської Комісії у розмірі від EUR2,45 для Коледжу Європи.

Відповідальними за реалізацію проекту Natolin4Capacity будуть урядовий офіс з питань координації європейської та євроатлантичної інтеграції України у співпраці з Національним агентством з питань державної служби та Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ