Події

У КМДА просять за можливості залишати дітей удома

З огляду на складні погодні умови в столиці просять за можливості залишати дітей удома і звернути увагу на рекомендації міських служб, заявив в. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський.

"Усі школи та дитячі садки столиці працюватимуть. Проте у зв’язку із сильними снігопадами, ускладненнями на дорогах та зниженням температури повітря міські служби рекомендують за можливості залишати дітей вдома", - наводить слова Мондриївського прес-служба КМДА.

Він додав, що також не варто без необхідності користуватися власним транспортом і закликав не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу. Зменшення навантаження на автодороги дасть змогу комунальним службам максимально ефективно боротися з наслідками негоди.

"Педагогічні колективи зорієнтовані максимально ефективно організувати навчальний процес та поінформувати батьків", - наголосив він.

За інформацією Українського гідрометцентру, в Києві збережуться складні погодні умови: хуртовини, ожеледь, уночі - значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ