Події

Разумков відкрив п'яту сесію Ради IX скликання

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив п'яту сесію парламенту IX скликання.

Як повідомив Разумков, на відкритті сесії присутні члени Кабінету Міністрів, керівники центральних органів влади, судової гілки влади, представники церков і релігійних організацій, голови дипломатичних представництв іноземних держав.

Згідно з порядком денним парламенту на вівторок, 2 лютого, народні депутати на пленарному засіданні п'ятої сесії планують затвердити план роботи Верховної Ради на 2021 рік (проект постанови №4691).

У другому читанні Рада має намір розглянути законопроект №4413 щодо усунення колізії в питанні призначення та звільнення членів наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Крім того, парламентарії мають намір ухвалити проект постанови про санкції проти Нікарагуа (№4689), яку вніс до ВР президент Володимир Зеленський.

На порядку денному вівторка також законопроект №4229 про внесення змін до законів "Про судоустрій і статус суддів" та "Про Вищу раду правосуддя" щодо завершення конкурсних процедур на зайняття посад суддів місцевих судів.

Друге читання у Раді має пройти законопроект №3987, який передбачає внесення до держземкадастру відомостей про державний кордон.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ