Події

Український військовослужбовець зник на Донбасі

На Донбасі 28 січня під час чергування на одному із взводних опорних пунктів зник український військовослужбовець, повідомляє прес-служба Оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"Ввечері, 28 січня, під час перевірки особового складу, в одному з підрозділів військової частини в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було виявлено відсутність військовослужбовця. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами одразу були вжиті заходи щодо його розшуку, які, на жаль, результатів не дали", - йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначається, що військовий зник під час чергування на одному з взводних опорних пунктів, а зброя і патрони залишилися на місці служби.

"Товариші зі служби характеризують його як людину винятково спокійну та виважену, конфліктних ситуацій ні з ким не мав", - ідеться в повідомленні.

Крім того, за наявною інформацією, цей військовослужбовець перебуває на території тимчасово непідконтрольній уряду України. Тривають слідчі дії, обставини з'ясовують.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ