Події

Зеленський призначив Скічка головою Черкаської обладміністрації

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Черкаської обласної державної адміністрації народного депутата фракції "Слуга народу" Олександра Скічка.

Відповідний указ №38/2021 від 29 січня оприлюднено на сайті глави Української держави.

Перед цим президент звільнив Віктора Гусака від тимчасового виконання обов'язків голови Черкаської обладміністрації, підписавши відповідний указ №37/2021.

В Офісі президента глава держави зустрівся з новим головою обладміністрації та вручив йому службове посвідчення.

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – усе те, чого потребують жителі Черкащини", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України погодив призначення Скічка головою Черкаської обладміністрації 20 січня.

Скічко є головою парламентського підкомітету з питань залізничного транспорту комітету з питань транспорту та інфраструктури. Був обраний за мажоритарним округом №197 у Черкаській області від партії "Слуга народу". В минулому Скічко був телеведучим, артистом розмовного жанру й актором, близько 10 років займався підприємницькою діяльністю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ