Події

Дубай із 31 січня скоротить до трьох діб термін дії ПЛР-тестів для туристів

Влада Дубая оновила правила в'їзду до емірату для іноземних пасажирів, усі прибулі громадяни мають пред'явити довідку з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого не раніше, ніж за 72 години до поїздки, повідомляє журнал TimeOut.

"Влада Дубая оновила правила в'їзду для всіх, хто прибуває до емірату. З 31 січня всі пасажири зобов'язані при в'їзді пред'являти довідку з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 72 години до поїздки. Раніше цей час становив 96 годин. Правило стосується мандрівників, що прибувають із будь-якої країни світу", - пише видання.

Тести на коронавірус, зроблені в країні вильоту, як і раніше, не потрібні дітям до 12 років і громадянам ОАЕ.

Як зазначає журнал, оновлені правила стануть частиною заходів із безпеки іноземців і громадян ОАЕ на території країни. Крім того, громадянам з епідеміологічно несприятливих країн буде потрібно здати додатковий тест після прибуття в Дубай.

Як повідомляє TimeOut Dubai, також із 31 січня аеропорти Дубая мають проводити експрес-тестування методом ПЛР або робити експрес-тести на антигени пасажирам, що вилітають із Дубая до країн, де потрібне попереднє тестування.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ