Події

Зранку в четвер тимчасово обмежать в'їзд до Києва для великогабаритного транспорту через негоду

Уранці в четвер до Києва тимчасово обмежать в'їзд для великогабаритного транспорту в зв'язку з погіршенням погодних умов, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"За прогнозом синоптиків, 28 січня очікується погіршення погодних умов у вигляді сильних снігопадів. У зв'язку з цим, постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про тимчасове обмеження в'їзду в столицю великогабаритного транспорту з 6:30 28 січня. Підписано відповідний Протокол № 6 від 27.01.2021", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обмеження діятиме до поліпшення погодних умов, про що буде повідомлено окремо. Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Також влада міста просить водіїв не користуватися особистим авто під час снігопаду та, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. А водіїв великогабаритного транспорту просять формувати свої маршрути в об'їзд Києва.

"Автомобілі, що заважають розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані", - наголосили у відомстві.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ