Події

ВМС України в 2021 році отримають турецький комплекс безпілотних апаратів "Байрактар ТВ2"

В Одесі відбулася робоча зустріч представників турецької компанії Baykar Makina з керівним складом і відповідними фахівцями Військово-Морських сил Збройних сил України після закупівлі та взяття на озброєння українського флоту безпілотних літальних комплексів "Байрактар-ТВ2" із покращеними характеристиками.

"Цього року ВМС України отримають комплекс безпілотних апаратів із покращеними характеристиками, які діятимуть в інтересах Військово-Морських сил як на суходолі, так і на морі", - наводить служба зі зв'язків із громадськістю Командування ВМС ЗСУ слова командувача ВМС контр-адмірала Олексія Неїжпапи.

У свою чергу генеральний директор компанії Baykar Makina Лютфю Халук Байрактар зазначив, що за останні роки співпраця між Україною і Туреччиною набула стратегічних масштабів.

"Ми розробляємо безпілотні літальні комплекси. Для України як підтримку ми надаємо новітні технології, які маємо на сьогодні. Ми завжди будемо ділитися з українськими партнерами своїм досвідом для того, щоб разом досягати поставлених цілей", - розповів Байрактар.

За результатами зустрічі сторони розробили загальний порядок реалізації проекту з відповідним планом дій, домовилися про подальше розширення співпраці та обмінялися пам'ятними подарунками.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ