Події

Російські найманці на Донбасі за добу п'ять разів порушили режим тиші, поранено українського військовослужбовця

За минулу добу російські найманці на Донбасі п'ять разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, поранення отримав український військовослужбовець, якого госпіталізували, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 26 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Новоолександрівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок прицільного обстрілу позицій українських захисників один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав кульове поранення. Військовому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у середу.

Крім того поблизу Новозванівки противник застосував автоматичний гранатомет.

Неподалік Авдіївки, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета. А в передмісті Мар'їнки зафіксовано застосування снайперської зброї.

У прес-центрі наголосили, що на обстріли противника українські захисники відкривали вогонь.

"З початку поточної доби, 27 січня, уздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - констатували в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ