Події

Decathlon відкриє третій магазин у Києві в ТРК "Проспект"

 Французький бренд спортивного одягу Decathlon, що входить до міжнародної групи Auchan Group, відкриє навесні 2021 року новий магазин у торговельно-розважальному комплексі (ТРК) "Проспект", розширивши мережу в Україні до трьох магазинів.

"У ТРК "Проспект" заплановане ще одно яскраве відкриття нового орендаря - французького бренда Decathlon, заплановане на весну 2021 року. Це буде перша резиденція Decathlon на лівому березі столиці", - йдеться в прес-релізі компанії Arricano.

Згідно з ним, площа нового магазину становитиме близько 2 тис. кв. м.

Перша торговельна точка Decathlon площею 2,5 тис. кв. м розмістилася в першій черзі "Ритейл Парк Петрівка" в березні-2019. Будівництво магазину тривало чотири місяці, обсяг інвестицій становить EUR1 млн. Другий магазин площею 3 тис. кв. м відкрився в листопаді-2019 поряд із ТРЦ Lavina Mall.

Крім того, Decathlon запустив онлайн-магазин, доставка доступна в усі регіони України. У магазині на вул. Берковецькій також діє сервіс Decathlon Drive.

Перший магазин Decathlon відкрився в 1976 році у Франції. Нині бренд налічує понад 1,5 тис. магазинів у 56 країнах світу. 99% продукції в магазинах мережі - товари власних брендів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ