Події

Російські найманці на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

 

За минулу добу російські найманці на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 23 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Південне, збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру, станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета. Недалеко від населеного пункту Гнутове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", ворог відкривав вогонь у бік українських позицій, використовуючи ручний протитанковий гранатомет, крупнокаліберний кулемет і стрілецьку зброю. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета і стрілецької зброї. А в передмісті Авдіївки противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Поблизу Опитного збройні формування РФ застосовували ручний протитанковий гранатомет ... Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону в СЦКК повідомлені представники ОБСЄ.

"З початку поточної доби, 24 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ