Події

Російські найманці на Донбасі 6 разів порушили режим тиші за добу

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим тиші, обстрілювали українські позиції з підствольного і станкового гранатометів і стрілецької зброї, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 22 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню ... Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться у зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу вранці.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Водяного на Приазов'ї противник відкривав вогонь у бік українських позицій з підствольного гранатомета. Біля населених пунктів Новоселівка-2 і Авдіївка російські найманці застосовували стрілецьку зброю. Також неподалік Опитного зафіксовано вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Новолуганським, була зафіксована робота ворожого снайпера. Поблизу Шумів противник випустив кілька черг зі стрілецької зброї.

"З початку поточної доби, 23 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - констатували в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ