Події

У Харкові суд відмовився взяти під варту учасників ДТП, в результаті якої загинула пішохід на "острівці безпеки"

Київський районний суд Харкова в понеділок обрав запобіжний захід обом водіям-учасникам ДТП, в результаті якої загинула жінка-пішохід, яка стояла на "острівці безпеки".

"Водіям автомобілів Mazda і КІА Optima обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Прокуратура просила взяти обох підозрюваних під варту. Підозрювані і захист просили обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як повідомлялося, 16 січня автомобіль Mazda під керуванням 45-річного жителя Харківської області їхав вул. Південнопроектна, коли в нього в'їхав автомобіль КІА Optima, що рухався на заборонний сигнал світлофора. В результаті зіткнення автомобіль КІА відкинуло на острівець безпеки, де в цей час перебувала 50-річна жінка-пішохід. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Обом водіям оголошено про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ