Події

Російські найманці на Донбасі сім разів порушили режим тиші - штаб ООС

За минулу добу російські найманці на Донбасі сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 3 січня, в районі проведення Операції об'єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Серед наших воїнів бойових втрат і поранень не було", - йдеться в ранковому зведенні штабу у Facebook у понеділок.

Більшість обстрілів ворог вчинив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Так, поблизу Мар'їнки, Лебединського та Красногорівки противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Біля Лебединського, Пісків та Мар’їнки – з великокаліберних кулеметів, а неподалік Водяного, що на Приазов’ї – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Південного російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік українських позицій з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а біля Світлодарська – з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомили представникам ОБСЄ.

"Від початку поточної доби, 4 січня, в районі проведення Операції об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ