Події

В Україні створять міжвідомчу комісію з комплексного розвитку високих технологій

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про створення міжвідомчої комісії з координації діяльності органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони щодо комплексного розвитку високих технологій.

Як повідомляється на сайті глави держави, відповідний указ №589/2020 року, яким вводиться у дію рішення РНБО від 28 грудня "Щодо вдосконалення державної політики інноваційного розвитку України", глава держави підписав у вівторок. Згідно з текстом указу, секретар РНБО має в місячний термін подати на затвердження президенту проект положення про міжвідомчу комісію.

Згідно з рішенням РНБО, міжвідомчу комісію вирішено утворити для "удосконалення взаємовідносин у сфері високих технологій, зокрема в підготовці кадрів, проведенні наукових досліджень і у виробництві та реалізації високотехнологічної продукції на внутрішньому й зовнішньому ринках, а також прискорення переходу України на інноваційну модель розвитку".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ