Події

У Києві вночі невідомий влаштував вибух у приміщенні самообслуговування банку - поліція

Поліцейські Києва розшукують правопорушника, який минулої ночі зламав двері банківського відділення, кинув у коридор невідомий предмет, який вибухнув, і втік, унаслідок чого ніхто не постраждав, однак вибухом пошкоджено вхідні двері відділення, платіжний термінал і припаркований неподалік автомобіль, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні о 3:25 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Градинській вибухом пошкоджено банківський термінал... Попередньо встановлено, що невідомий чоловік, зламавши двері, зайшов до приміщення самообслуговування одного з банківських відділень та кинув туди невідомий предмет, що вибухнув. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав, однак пошкоджено двері, платіжний термінал та скло припаркованого поруч автомобіля", - повідомляє у четвер відділ комунікації поліції Києва.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відділ Деснянського управління столичної поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 10 років. У рамках досудового розслідування правоохоронці з'ясовують усі обставини та причини скоєного та проводять розшукові заходи з метою встановлення та затримання особи, причетної до цього кримінального злочину.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ