Події

Одеська облрада скасувала рішення про розірвання контракту з директором Художнього музею Ройтбурдом

Одеська обласна рада підтримала проект, запропонований депутатами Юрієм Басюком від "Європейської солідарності" та Ольгою Юрко від партії "Довіряй справам", і скасував рішення облради попереднього скликання про звільнення з посади директора Художнього музею художника Олександра Ройтбурда, пише місцеве видання "Думская" в п'ятницю.

Видання зазначає, що перед голосуванням депутати Одеської міської ради від партії "Опозиційна платформа - За життя" намагалися зірвати розгляд питання і між народними обранцями виникла бійка.

Як повідомлялося, Одеська обласна рада 4 вересня 2019 року ухвалила рішення про розірвання контракту з Ройтбурдом, укладеного 19 березня 2018 року. Ройтбурд судився за скасування цього рішення і справу програв, проте так і не був звільнений, оскільки на тоді голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций підписувати постанову про його відставку відмовився.

"Думская" зазначає, що Басюк та Юрко пропонували скасувати звільнення Ройтбурда і в облраді попереднього скликання, в червні 2020 року, але тоді їх не підтримали.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ