Події

Пожежа на Зміївській ТЕС обійшлася без екологічних наслідків, стверджують на підприємстві

Представники ПАТ "Центренерго" приїхали на Зміївську ТЕС (Харківська обл), де в ніч на неділю сталася пожежа.

"Наразі на Зміївську ТЕС прибули представники ПАТ "Центренерго". Спільно з керівництвом і працівниками теплоелектростанції утворена робоча група для встановлення причин виникнення технологічних відхилень від заданих параметрів роботи устаткування з метою уникнення повторення ситуації, а також для з’ясування наслідків", - повідомляється на офіційній сторінці Зміївської ТЕС у Facebook.

На підприємстві стверджують, що виробниче обладнання на підприємстві в результаті пожежі не постраждало і екологічних наслідків у результаті загоряння немає.

"Завдяки злагодженим діям працівників чергової зміни станції, безвідмовному спрацюванню захисного обладнання ТЕС, а також оперативному і професійному реагуванню підрозділів ДСНС, вдалося уникнути пошкодження виробничого устаткування...Постраждалих і екологічних наслідків (у результаті пожежі - ІФ) немає", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в ніч на неділю на Зміївській ТЕС почалася пожежа. Повідомлення про спалах в корпусі А енергоблоку №9 надійшло на номер 101 в 1:04. Горіла набивка двох регенеративних повітряних підігрівачів і відбулося підвищення температури в 4-х бункерах золи. Площа пожежі становила 50 кв.м.

О 3:45 пожежу було локалізовано, о 8:36 - повністю ліквідовано.

Зміївська ТЕС належить до ПАТ "Центренерго" як окремий структурний підрозділ.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ