Події

Напередодні Святого Миколая капелюх на головній ялинці Києва замінять на зірку

У переддень свята Святого Миколая (18 грудня) капелюх на головній ялинці на Софійській площі Києва замінять на зірку, повідомив організатор святкового містечка.

"Друзі, не хвилюйтеся, напередодні Святого Миколая зірка змінить чарівний капелюх на головній ялинці", - йдеться в повідомленні на сторінці проекту Folk Ukraine в Фейсбук у п'ятницю.

У коментарі "Суспільному" засновник і директор проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький, який, зокрема, опікується організацією зимових свят у Києві сказав, що більшість киян хоче бачити на головній ялинці зірку.

"Суспільство розділилося. Одні хочуть бачити капелюх, інші - зірку. Більшість хоче зірку", - сказав Добруцький.

За його словами, Folk Ukraine сприймає Новий рік як казку, і сама така атмосфера створювалася для дітей на головній площі. Художньою радою була затверджена тема "Казковий ліс", тому спочатку вибрали капелюх замість зірки.

"Казковий ліс і всі ті іграшки, які є на ялинці, пень казковий і герої, - вони не в'яжуться із зіркою. Вони більше притаманні чарівному капелюху, який оберігає всіх жителів лісу і цієї ялинки. Такою була ідея. Але якщо більшість хоче зірку - нехай зірка сяє", - пояснив організатор.

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ