Події

Підозрюваний у вбивстві Шеремета Антоненко залишиться під вартою до 2 лютого 2021 року

Шевченківський районний суд Києва продовжив обвинуваченому в загибелі журналіста Павла Шеремета ветерану АТО і музиканту Андрію Антоненку запобіжний захід у вигляді взяття під варту до 7 лютого 2021 року, повідомляє спільнота "Free Riff" у "Фейсбук".

"Засідання в Шевченківському суді Києва закінчилося. Залишили Андрія Антоненка під вартою до 07.02.2021", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва була підірвана машина керівника інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху.

Підозру у вбивстві Шеремета висунуто трьом особам: військовій медсестрі Яні Дугарь, волонтеру і дитячому судинному кардіохірургу Юлії Кузьменко, а також музиканту і ветерану АТО Андрію Антоненку. Досудове слідство щодо підозрюваних було завершено 22 травня.

25 серпня Шевченківський райсуд Києва прийняв рішення, згідно з яким розгляд по суті справи за обвинуваченням Антоненку, Дугарь і Кузьменко в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета проводитиме суд присяжних.

Кузьменко перебуває під цілодобовим домашнім арештом, на Дугарь покладені особисті зобов'язання, а Антоненко утримується під вартою. Жоден з обвинувачених свою провину в причетності до вбивства Шеремета не визнає.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ