Події

Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 22 листопада, зафіксовано шість фактів порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Так, в передмісті Авдіївки найманці відкрили вогонь з автоматичної станкового гранатомета, а неподалік Новолуганського - зі станкового протитанкового гранатомета. Поблизу населених пунктів Шуми і Водяне ворог застосував гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Крім того, з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного найманці провели дистанційне мінування позицій українських військ, використовуючи міни ПОМ-2.

"Про порушення режиму припинення вогню і зухвале використання заборонених мін збройними формуваннями Російської Федерації через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - наголосили в штабі.

У штабі також додали, що з початку поточної доби, 23 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігалася тиша, порушень домовленостей у районі проведення операції не виявлено.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ