Події

На Буковині кількість інфікованих COVID-19 за добу перевищила півтисячі

У Чернівецькій області за минулу добу зафіксували 531 новий випадок інфікування COVID-19, другу добу поспіль є рекордом області, одужали 176 осіб, повідомив глава ОДА Сергій Осачук в Facebook.

Так, на Буковині зафіксовано 30 143 випадки хвороби. За останню добу 176 осіб одужали, 12 766 - з початку пандемії. За весь час епідемії в регіоні померло 590 осіб. За минулу добу Чернівецький обласний центр досліджував 1504 зразки.

"В Україні вперше зареєстрували понад 13 тис. випадків коронавірусу, а в Чернівецькій області - понад 500. Запобігти подальшому поширенню інфекції можна тільки одним способом - мінімізувати контакти. Звичайно, в холодну пору року зробити це важче, адже ми довше змушені перебувати в приміщеннях", - написав Осачук.

Глава ОДА наголосив на необхідності захищати себе маскою, коли доводиться заходити в магазин або в транспорт, регулярно провітрювати офіси і робочі кабінети. Також дуже актуальний в цьому контексті карантин вихідного дня. "Якщо залишитеся вдома - зможете перервати ланцюг заражень. Зберегти життя легко", - написав він.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ