Події

На платформах станцій метро в Києві встановлять 19 дефібриляторів

У столичному метрополітені будуть встановлені 19 дефібриляторів згідно реалізації програми громадського бюджету від команди "Реаніметро", повідомили в Комунальному підприємстві "Київський метрополітен".

Як повідомляє прес-служба підприємства на своїй сторінці в Фейсбук у вівторок увечері, після проведення встановленої тендерної процедури в системі Prozorro столична підземка очікує поставку дефібриляторів від переможця торгів.

"Участь у закупівлі взяли три компанії. Переможцем за найнижчою ціновою пропозицією стало ТОВ "ДЕФГРУП", - уточнили в прес-службі.

"Зараз підписано договір. Після поставки і надання необхідної документації з сертифікації, фахівці метрополітену проведуть монтаж обладнання в певних місцях", - сказано в повідомленні.

У КП "Київський метрополітен" нагадали, що установка дефібриляторів в метрополітені реалізується двома програмами: Київським міським центром громадського здоров'я та проектом громадського бюджету від команди "Реаніметро".

"Обладнання за першою програмою (52 одиниці) закуплене і передане Київським міським центром громадського здоров'я, вже встановлено в касах станцій метро. Дефібрилятори (19 одиниць), які очікуються за другою програмою, повинні бути розміщені на платформах станцій. Місця монтажу узгоджені з авторами проекту громадського бюджету", - уточнили в підприємстві.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ