Події

Зеленський бажає депутатам і керівництву Ради якнайшвидшого одужання, оскільки ще багато роботи: ситуація з КС, бюджет і можливі кадрові перестановки

Президент України Володимир Зеленський бажає народним депутатам і керівництву Верховної Ради якнайшвидшого одужання, тому що парламент має вирішувати проблему з Конституційним судом, приймати державний бюджет у другому читанні і голосувати за можливі кадрові перестановки у владі.

"Багато депутатів отримали позитивні тести, зокрема спікер Дмитро Разумков і віце-спікер Руслан Стефанчук. Всім депутатам, незалежно від партії, бажаю здоров'я. Цього року в парламенті ще багато роботи: це і вирішення проблеми із Конституційним судом, і прийняття бюджету у другому читанні. І можливі кадрові перестановки. Багато важливих законів, які ми обіцяли в своїй програмі. А тому жодні віруси не повинні зашкодити нам це зробити. Тому, хоча ви і не любите це слово, але бажаю всім депутатам якомога швидше піти на поправку", - сказав він у своєму блозі із самоізоляції в суботу.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ