Події

У п'ятницю в Україні буде сухо, у суботу місцями пройдуть дощі

Найближчої доби, 13 листопада, територія України залишиться в зоні впливу східного антициклону, тому опади малоймовірні, але в нічні та ранкові години подекуди можуть виникати тумани, повідомляє в четвер Укргідрометцентр.

У п'ятницю в Україні без опадів, лише на півдні Одеської області місцями невеликий дощ. Уночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень 2-7° тепла, на крайньому півдні країни до 10°.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень близько 5°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 13 листопада найвища температура вдень була 15,8° у 2010 році, найнижча вночі - 13,2° у 1993 році.

У суботу, 14 листопада, в північних областях України невеликий дощ, місцями можливий мокрий сніг, на решті території без опадів. Уночі, вранці в південних і східних областях подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях до 6° морозу; вдень 1-6° тепла, на Прикарпатті, Закарпатті та на крайньому півдні країни 6-11°.

У Києві - вночі без опадів, удень невеликий дощ. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 4-6° тепла.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ