Події

Штаб Трампа звернувся до суду в зв'язку зі спробами демократів приховати підрахунок голосів від республіканців

Передвиборний штаб президента США Дональда Трампа звернувся до суду в зв'язку зі спробами демократів приховати процес підрахунку голосів від спостерігачів-республіканців, йдеться в заяві заступника керівника штабу Джастіна Кларка.

"Сьогодні ми ініціюємо дві важливі додаткові правові процедури, щоб переконатися в об'єктивності результатів виборів у Пенсильванії. Ми подаємо позов з метою припинити дії представників співробітників виборчої системи серед демократів, які приховують дані підрахунку голосів і їх обробки від спостерігачів з боку республіканської партії - спостерігачів, єдине завдання яких полягає в тому, щоб переконатися, що кожен бюлетень підраховано і підраховано тільки один раз", - йдеться в поширеній заяві.

Кларк зазначив, що "Пенсильванія повсюдно закриває очі на процес підрахунку результатів заочного голосування", додавши, що "це має припинитися сьогодні ж".

"Ми також подаємо прохання про тимчасове припинення підрахунку доти, поки не буде забезпечено дійсну прозорість процесу, і республіканці не зможуть переконатися, що всі підрахунки відбуваються відкрито і відповідно до закону", - заявив заступник голови штабу.

"У Філадельфії та інших місцях представники демократів тримали наших спостерігачів на відстані 25 футів (понад 7,5 м - ІФ) від місця підрахунку голосів, не даючи нашим спостерігачам будь-якої реальної можливості виконувати свою роботу", - повідомив він.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ