Події

Держтуризму та Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі України

Державне агентство розвитку туризму України та компанія Google підписали меморандум про співпрацю в розвитку туристичної галузі та диджитал-трансформації України.

"Сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Державного агентства розвитку туризму України з компанією Google. Це важливий крок на шляху до розвитку туристичної галузі та диджитал-трансформації України", - написала голова Держтуризму Мар'яна Олеськів у соціальній мережі Facebook.

Зокрема, в рамках меморандуму сторони домовилися працювати за напрямами: обмін досвідом із організації та реалізації програм, спрямованих на розвиток і просування України як цікавої туристичної дестинації (і в'їзного, і внутрішнього туризму); організація та проведення семінарів, лекцій, тематичних досліджень для подальшого вдосконалення знань у контексті туристичних відносин; співробітництво та допомога в різних туристичних заходах; обмін інформацією щодо участі у великих українських і міжнародних форумах; обмін досвідом у галузі впровадження інноваційних інформаційних технологій.

"Переконана, що саме робота над диджиталізацією сприятиме залученню іноземного потоку туристів до країни", - додала Олеськів.

За її словами, при широкому доступі до інтернету на всій території України досі простежується тенденція, що локальні туристичні офіси не вміють правильно працювати з цифровими інструментами, зокрема всі можливості Google, тому важливо організувати цифрові навчання (насамперед для працівників туристичної галузі).

"Звісно, друкована продукція досі використовується, і це добре, однак наразі суспільство все більше звертається до віртуальних платформ, екскурсій, і ми маємо йти в ногу з часом", - констатувала вона.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ