Події

В Івано-Франківську невідомі перекрили засувки на розподільному газопроводі, без газопостачання залишилися 558 житлових будинків і 3 лікувальні установи

У Івано-Франківську невідомі перекрили засувки на розподільному газопроводі, в результаті чого без газопостачання залишилися 558 багатоквартирних житлових будинків та 3 лікувальних установи, повідомив мер міста Руслан Марцинків.

"29 жовтня о 22.30 ... від ВАТ "Івано-Франківськ газ" надійшло повідомлення про те, що в районі вул. Коновальця, Довженка, Мазепи, Дудаєва, Сочинського, Василишина, Шевченка, Дорошенка, Чорновола та с. Крихівці відбулося аварійне відключення споживачів від газопостачання (ймовірно невідомими особами було перекрито засувки на розподільному газопроводі)", - написав Марцинків на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він додав, що без теплопостачання залишилися 558 багатоквартирних житлових будинків та 3 лікувальних установи.

Також у зв'язку зі зниженням тиску в системі газопроводів з вечора четверга призупинено роботу 5 котелень, які забезпечували теплопостачання багатоквартирних будинків і лікарень.

Мер міста зазначив, що з встановлення місць відключення газопостачання працюють аварійні бригади ВАТ "Івано-Франківськгаз".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ