Події

У низці регіонів Греції введуть обмеження на зібрання і пересування через коронавірус

У Греції в зв'язку з прискоренням темпів поширення коронавірусу COVID-19 з п'ятниці вводять локдаун у місті Салоніки і ще в двох регіонах на півночі країни, повідомив грецький уряд.

За його даними, Салоніки, а також центральні міста області Лариса і в північній області Родопи поміщені в категорію найвищого ризику. На цих територіях заборонені публічні або приватні зібрання, а також пересування між районами.

У середу в Греції зафіксували рекордний добовий приріст випадків зараження коронавірусом - виявлено 1547 інфікованих, крім того, зареєстровано 10 летальних випадків людей з COVID-19.

У четвер добовий показник випадків зараження став менше - 1211, також за останні 24 години померли 12 осіб з коронавірусом.

Всього в країні діагностували 35,5 тис. випадків COVID-19, 615 інфікованих померли.

Видання The Guardian нагадує, що в Греції за час пандемії COVID-19 виявили відносно низьку кількість випадків зараження в порівнянні з іншими країнами Європи, проте коронавірус став стрімко поширюватися в країні на початку жовтня цього року. Тим часом, потенціал тестування також збільшився.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ