Події

Кандидат у нардепи на окрузі №208 Гунько заявив про перемогу на виборах, Ляшко вимагає розслідувати "масштабний підкуп" виборців

Кандидат на проміжних виборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) №208 (Чернігівська обл.) Анатолій Гунько ("Слуга народу") заявив, що згідно з проведеним його штабом підрахунком голосів він переміг на виборах 25 жовтня.

"За паралельним підрахунком голосів, який проводив мій штаб, я отримав упевнену перемогу на виборчих перегонах на 208-му окрузі, з різницею 1442 голоси. Тепер стає зрозумілою істерика мого опонента Олега Ляшка, який на камери центральних телеканалів вчиняв показовий виступ щодо його обрання", - написав Гунько в соцмережі Facebook у понеділок.

"Але залишається відкритим питання стосовно головного спонсора та витрат фінансових коштів на кампанію після остаточного фіаско", - додав він.

У свою чергу лідер партії "Радикальна партія Олега Ляшка" Олег Ляшко заявив, що не визнає результату "цих куплених виборів".

"Ми виграли вибори, але влада та її кандидат вкрали у людей право на вільний вибір. Тому ми не визнаємо результатів цих куплених виборів, вимагаємо справедливого розслідування і покарання всіх причетних до масштабного підкупу виборців 208 округу", - написав Ляшко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ