Події

У неділю надійшло 13 повідомлень про мінування виборчих дільниць, із настанням темряви були знеструмлені 23 дільниці - ДСНС

Протягом неділі, 25 жовтня, надходили анонімні повідомлення про мінування 13 виборчих дільниць у низці областей України, які за підсумками перевірки не підтвердилися, повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Так, згідно з оприлюдненою на сайті ДСНС у понеділок уранці інформацією, в неділю надходили анонімні повідомлення про мінування виборчих дільниць у Вінницькій (6), Одеській (4), Дніпропетровській (2) і Київській (1) областях.

"У порядку взаємодії залучали 28 осіб та 7 одиниць техніки, зокрема піротехнічний розрахунок ДСНС. Після проведених перевірок факти мінування не підтвердилися", - йдеться в інформації.

Також із настанням темного часу доби сталося знеструмлення 23 виборчих дільниць у Вінницькій (6), Запорізькій (3), Львівській (3), Херсонській (3), Івано-Франківській (3), Дніпропетровській (1), Закарпатській (1), Донецькій (1), Харківській (1) і Київській (1) областях.

"На всі випадки силами ДСНС забезпечено доставку електрогенераторів та забезпечено подачу електроенергії. Загалом було залучено понад 50 осіб і 12 одиниць техніки ДСНС", - розповіли в службі.

Станом на 7:00 понеділка підрозділи ДСНС за допомогою електрогенераторів подають електроенергію на дві виборчі дільниці і територіальну виборчу комісію в с. Новиця Калуського району Івано-Франківської області.

"У зв'язку з підрахунком голосів на виборчих дільницях триває чергування 1 тис. 679 осіб ДСНС", - додали в службі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ