Події

Центральна влада має почати слухати місцеве самоврядування, яке налаштоване на конструктивну роботу - Філатов

Влада України має почати слухати місцеве самоврядування, оскільки воно налаштоване на конструктивну роботу, а не встромляти йому палиці в колеса, заявив мер Дніпра Борис Філатов.

"Центральна влада має почати слухати місцеве самоврядування, ми налаштовані на конструктивну роботу. Припиніть згортати децентралізацію, припиніть наступати на права місцевого самоврядування, і, я думаю, що в принципі, особливо за ситуації, коли йде така серйозна хвиля епідемії (коронавірусу COVID-19 - ІФ), нам треба разом працювати", - сказав Філатов у неділю в ефірі програми "Ніч виборів з Савіком Шустером", звертаючись до голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка.

Він вважає, що після минулих місцевих виборів представники влади України мають зробити висновки: "припинити включати адміністративний ресурс, політично мотивовані кримінальні справи, припинити встромляти палиці в колеса місцевому самоврядуванню, лізти до нас в кишеню і в душу".

"Я думаю, що в спільних інтересах – і нашого суспільства, і нашої прекрасної країни – ми порозуміємося", - звернувся Філатов до Корнієнка.

Згідно з екзит-полом, проведеним спільно "Савік Шустер Студією" і телеканалом "Україна 24" з використанням інструментів соцкомпании Liberty Report, на виборах міського голови Дніпра лідирує Філатов. Згідно з результатами дослідження, за Філатова проголосували 44,47% жителів міста. На другому місці - представник партії "Громадська сила" Загід Краснов, за нього проголосували 14,44%, на третьому - представник блоку "Українська перспектива" Олександр Вілкул, за нього проголосували 11,27%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ