Події

На активістку Femen, що оголилася перед Зеленським, складено адмінпротокол за хуліганство – поліція

Поліція склала адміністративний протокол за дрібне хуліганство щодо активістки руху Femen, яка оголилася в неділю біля виборчої дільниці в Києві, де голосував президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою Зеленською.

"На активістку Femen складено адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу про адмінпорушення", – повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Національній поліції України в неділю.

Санкція за ст.173 Кодексу про адміністративні правопорушення – штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на термін від одного до двох місяців або адмінарешт до п'ятнадцяти діб.

Як повідомлялося, в неділю в день голосування на місцевих виборах активістка жіночого руху Femen намагалася потрапити на виборчу дільницю в Києві, де голосував президент. Дівчина вискочила зі скупчення присутніх біля дільниці людей, коли туди заходив глава держави з дружиною. Вона підняла вгору спідницю, на внутрішній стороні якої було написано "Zexist". На неї доволі швидко зреагували співробітники державної охорони та правоохоронці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ