Події

У центрі Києва відбулись масштабні антитерористичні навчання

Сьогодні в центрі Києва військовослужбовці Національної гвардії України разом із представниками Служби безпеки України, Національної поліції і Державної служби з надзвичайних ситуацій брали участь в масштабних тактико-спеціальних антитерористичних навчаннях, повідомляє прес-служба Національної Гвардії України.

За легендою навчань "терористи" захопили в полон Надзвичайного і Повноважного Посла держави Ізраїль в Україні. Був введений план антитерористичних дій. У цей же час невідомі особи заклали імітаційний макет "саморобного вибухового пристрою" біля будівлі посольства.

"Таким чином, в умовах, наближених до реальних, всі гвардійці в теорії і на практиці відпрацювали алгоритм протидії диверсійно-розвідувальним групам, виявлення і нейтралізації терористів, знешкодження вибухових пристроїв. Також всі залучені підрозділи продемонстрували ефективний результат міжвідомчої взаємодії в екстремальних умовах", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті НГУ в п'ятницю ввечері.

Як повідомлялося раніше, в Києві в п'ятницю, 16 жовтня, Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в м.Києві та Київській області за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ спільно з посольством Ізраїлю проведуть масштабні антитерористичні навчання.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ