Події

Кабмін України звільнив голову Морадміністрації і призначив т. в. о. першого заступника голови

Кабінет Міністрів України звільнив Сергія Звягінцева з посади голови Державної служби морського та річкового транспорту України (Морадміністрація), повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в п'ятницю.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень... звільнити Звягінцева Сергія Борисовича з посади голови Державної служби морського та річкового транспорту України за згодою сторін", - написав Мокан на своїй сторінці у Facebook.

Кабмін також ухвалив рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Морадміністрації на його першого заступника - Андрія Глазкова.

Як повідомлялося, з 23 липня 2020 року Кабмін призначив директора департаменту державного нагляду та контролю за безпекою на морському та річковому транспорті Морадміністрації Сергія Звягінцева керівником служби шляхом підписання з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Першим заступником Звягінцева аналогічним шляхом і в ті самі дати був призначений начальник Чорноморського регіонального управління Морадміністрації Андрій Глазков.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ