Події

У Києві завершили монтаж освітлення на Подільсько-Воскресенському мостовому переході

На арочному мосту, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу, вже закінчили монтаж освітлення та тривають роботи з демонтажу тимчасових опор, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"На завершальному етапі будівництво арочного мосту, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Тут вже закінчили монтаж освітлення і тривають роботи з демонтажу тимчасових опор. Змонтовані всі нові ванти, міст почали опускати в проектне положення", - повідомив мер.

Кличко також зазначив, що 5 жовтня увімкнули освітлення на всіх ділянках цього великого об'єкта, а до кінця року планується відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським і наступним етапом буде будівництво метро на Троєщину.

"Тривають роботи на всіх майданчиках будівництва мостового переходу. Спеціалісти з Бельгії вже завершили монтаж прогонової будови заїзду на міст з вулиці Набережно-Хрещатицької в районі вулиці Верхній Вал. Загальна вага металоконструкцій – 780 тонн, довжина – 143 метри. Встановлюватимуть конструкцію за допомогою потужної спецтехніки та плавзасобів. Завершити ці роботи планують до кінця жовтня", - додали в прес-службі київського міського голови.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ