Події

У прес-секретаря Білого дому виявили коронавірус

Прес-секретар Білого дому Кейлі Макенані здала тест на коронавірус, і він показав позитивний результат.

"Після недавнього позитивного результату тесту я йду на карантин і продовжу працювати на благо американського народу віддалено", - написала Макенані в Твіттері.

Прес-секретар Білого дому розповіла, що багато разів здавала тест на коронавірус, а після четверга минулого тижня, коли захворіла радниця президента США Дональда Трампа Гоуп Гікс, почала здавати тест щодня, і в понеділок він показав позитивний результат.

Макенані додала, що у неї не було симптомів, і серед її близьких контактів немає журналістів, продюсерів або інших представників професій, пов'язаних із засобами масової інформації.

"Я абсолютно точно не знала про діагноз Гоуп Гікс до брифінгу, який я проводила в Білому домі в четвер", - наголосила вона в своїй заяві.

У Трампа і його дружини на минулому тижні підтвердився коронавірус. Вони здали тести після того, як захворіла радниця Трампа Гоуп Гікс.

Потім тест на COVID-19 здали віце-президент США Майк Пенс і його дружина, держсекретар США Майк Помпео, глава Мінфіну США Стівен Мнучін, а також кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден і його дружина Джилл. Результати у них виявилися негативними.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ