Події

"МАУ" скасовує черговий рейс до Єревану 2 жовтня через вірменсько-азербайджанський конфлікт

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") скасовує рейс до Єревану (Вірменія), який мав вилітати 2 жовтня, у зв'язку з виниклим конфліктом між Вірменією й Азербайджаном.

"За підсумками ранкового зрізу ризиків, було вирішено скасувати третій регулярний рейс Київ-Єреван PS611, запланований на п'ятницю 2 жовтня о 17:10 UTC. Авіакомпанія ухвалила відповідне рішення, керуючись виключно високим пріоритетом безпеки польотів і необхідністю дотримання міжнародних стандартів авіабезпеки. Крім цього, самостійні дії "МАУ" щодо обмеження польотів у зону конфлікту синхронізуються з позицією Державної авіаційної служби України", - повідомили в прес-службі "МАУ" в четвер.

При цьому компанія зазначає, що її представники забезпечать необхідну комунікацію з пасажирами зазначеного рейсу і нададуть їм усю необхідну підтримку, яку передбачає ця ситуація.

Як повідомлялося, раніше "МАУ" через вірменсько-азербайджанський конфлікт скасувала виконання рейсів Київ-Єреван, запланованих на 28 вересня та 1 жовтня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ