Події

Шкарлет: Не варто використовувати нещасний випадок із 12-річною школяркою в Кривому Розі для політичного піару

 В.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет закликає не використовувати нещасний випадок із 12-річною дівчинкою, яка випала з вікна багатоповерхового будинку в Кривому Розі, для політичного піару.

"Для батьків це непоправна втрата й велике горе. Дуже прошу всіх не використовувати цей випадок для політичного піару", - цитує Шкарлета прес-служба Міністерства освіти.

В.о. міністра повідомив, що згідно з тими фактами, які є на сьогодні, жодних ознак її образи дівчинки в школі не виявлено.

"Поліція скаже своє слово в частині розслідувань. Абсолютно фахово триває розслідування. За матеріалами, які можуть вони на сьогодні розголошувати, поганих оцінок у дівчинки не було, жодних обривків тестів виявлено не було, у матеріалах справи цього немає. Жодних цькувань цієї дитини однолітками не було. Жодних проявів агресії виявлено не було. Прошу донести це до суспільства", - зазначив Шкарлет.

Згідно з повідомленням, за інформацією поліції, розглядається кілька версій її смерті. Досудове розслідування триває. За словами працівників школи, дитина почувалася щасливою.

"Версія щодо булінгу і "Синього кита" не підтвердилася, тому ми її не розглядаємо на сьогодні", - повідомили представники поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ