Події

На Львівщині викрили розкрадання нафти через промислове врізання в нафтопровід "Дружба"

У Львівській області правоохоронці розслідують ушкодження об'єкта магістрального нафтопроводу "Дружба" та крадіжку нафти, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Під час проведення невідкладних обшуків у Стрийському районі Львівської області викрито діяльність нелегального стаціонарного нафтоперевантажувального комплексу. Мінізавод розташований за кілька кілометрів від несанкціонованого врізання в нафтопровід "Дружба" НАК "Нафтогаз України", здійснював викачування і викрадення нафти в промислових масштабах", - зазначено в повідомленні.

Правоохоронці задокументували процес транспортування вкрадених нафтопродуктів спецавтомобілями до місць реалізації.

Вилучено транспортні засоби, техніку, обладнання та інші знаряддя скоєння злочину, а також близько 150 тонн нафтопродуктів. З'ясовується сума збитків, заподіяних унаслідок врізання в нафтопровід.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.292, ч.5. ст.185 (ушкодження об'єктів магістральних нафтопроводів, крадіжка, скоєна в особливо великих розмірах) КК України.

Тривають слідчі дії, готуються повідомлення про підозру особам, які обслуговували нелегальний комплекс. Встановлюються інші причетні до скоєння злочинів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ