Події

У ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від Covid-19, загалом хворіє 709 осіб

У Збройних силах України зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу, за добу зареєстровано 37 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10.00 20 вересня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусосом SARS-CoV-2 хворіє 709 осіб. Загалом за час пандемії одужали 1762 людини. На ізоляції (зокрема, самоізоляція) перебувають 797 осіб. Кількість військовослужбовців в яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 46 осіб", - йдеться в повідомленні на сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що у ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від коронавірусу: 19 вересня помер працівник ЗС України (Хмельницька область).

"Із 16 вересня працівник ЗС України перебував на лікуванні в центральній районній лікарні. 18 вересня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я хворого підключили до апарата ШВЛ. 19 вересня стан здоров'я різко погіршився і почалася інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату. Працівник ЗС України за наявною інформацією мав хронічні супутні захворювання", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу зареєстровано 37 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Із них у закладах охорони здоров'я перебуває 8 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Удома під наглядом медичної служби перебувають 29 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ