Події

"Укрпошта" планує розділити надання послуг і залучити кур'єрів для доставки високомаржинальних продуктів

АТ "Укрпошта" планує розділяти надання послуг за сегментами, заявив генеральний директор АТ Ігор Смілянський в ефірі KSE Business Transformation Week "Трансформаційні лідери. Публічний сектор" увечері в четвер.

"Ми розділятимемо наші послуги. Стандартні - такі як доставка газет, рахунків і листів - це робитимуть ті бабусі, які у нас є зараз. А от посилки, рекомендовані листи, документи та інші подібні послуги - надаватимуть хлопці і дівчата з рюкзаками, які швидко бігатимуть і отримуватимуть гроші за кожну доставку", - зазначив він.

Гендиректор "Укрпошти" наголосив, що розуміє, що побудувати повноцінну сучасну компанію за моделлю DHL із сучасним штатом "Укрпошти" - не вдасться. Проте зазначив, що реформи в компанії необхідно проводити якнайшвидше, щоб залучити найбільш кваліфіковані кадри.

"Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури. Надає близько 50 видів послуг у 10,6 тис. відділень у всій Україні, ще близько 1,2 тис. розташовані на неконтрольованій Україною території. Штат підприємства налічує 76 тис. працівників, з яких 33 тис. - листоноші, 13 тис. - оператори поштового зв'язку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ