Події

У ЗСУ за добу виявлено 36 нових випадків захворювання Covid-19

За минулу добу в Збройних силах України лабораторно підтверджено 36 нових випадків коронавірусної хвороби, повідомляє командування медичних сил ЗСУ в соцмережі Facebook.

"Із них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебуває 9 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону – 1 військовослужбовець, Чернігівський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", – зазначається в повідомленні.

На лікуванні вдома під контролем медичної служби перебувають 27 осіб: 10 військовослужбовців у Київській області, 3 військовослужбовці у Львівській області, 6 військовослужбовців та один працівник ЗСУ в Одеській області, по одному військовослужбовцю в Чернігівській, Дніпропетровській та Рівненській областях, по два працівники ЗСУ в Тернопільській та Житомирській областях. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом станом на 10:00 12 вересня у ЗСУ коронавірусна хвороба хворіє 636 осіб. Одужали за час пандемії 1518 осіб, летальних випадків – 6.

На ізоляції, зокрема самоізоляції, перебувають 708 осіб.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ