Події

Продаж готелю "Дніпро" став для інвесторів сигналом, що Україна вірна принципам чесних і прозорих торгів - прем'єр

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що нещодавній аукціон з продажу столичного готелю "Дніпро" є підтвердженням того, що Україна вірна принципам чесних і прозорих торгів, заявив він на зустрічі з заступником державного секретаря США Стівеном Біґеном, передає урядовий портал.

Під час зустрічі глава українського уряду наголосив, що участь американських інвесторів у приватизації українських державних підприємств може допомогти зміцненню двосторонніх відносин країн.

"Приватизація неефективних підприємств дасть їм новий поштовх для розвитку, створить робочі місця і позитивно позначиться на економіці. Продаж готелю "Дніпро" став для інвесторів сигналом, що Україна вірна принципам чесних і прозорих торгів. Тому запрошуємо американських інвесторів також приєднатися до аукціонів", - сказав прем'єр.

Водночас, Біґен сказав, що США підтримують уряд у проведенні реформ, які зміцнюють демократичні інституції та поліпшують бізнес-клімат.

Як повідомлялося раніше, до Окружного адміністративного суду Києва подали позов про визнання протиправним і що вимагає скасування наказу Фонду держмайна від 29 липня 2020 року. Йдеться про документ, яким затвердили протокол результатів електронного аукціону з продажу 100% держпакету готелю "Дніпро".

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ