Події

"Нацкорпус" заперечує причетність до обстрілу автобуса на трасі в Харківській області - заява

"Національний корпус" заперечує свою причетність до нападу на автобус на трасі Київ-Харків, повідомила прес-служба політсили.

"Політична партія "Національний Корпус", так само як і полк "Азов", який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття тітушек Іллі Киви на трасі Київ-Харків", - йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті політсили в четвер увечері.

Як повідомлялося, в четвер увечері поблизу Люботина на автодорозі невідомі автомобілем Mitsubishi заблокували рух мікроавтобуса Mercedes, в якому перебували представники громадської організації "За життя", і змусили його зупинитися. Після цього з Mercedes'а вийшли кілька людей, обстріляли мікроавтобус з травматичної зброї і зникли на своєму автомобілі.

Відомості про подію, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, група нападників на мікроавтобус з членами громадської організації "Патріоти - За життя" була затримана в Красноградському районі Харківської області.

Він уточнив, що в результаті нападу однією зі сторін були нанесені поранення з травматичної зброї двом громадянам. Ще один громадянин отримав черепно-мозкову травму. Інформація про загибель когось із учасників протистояння не відповідає дійсності.

Пізніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що всіх учасників подій чекає жорстка реакція з боку правоохоронних органів.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ