Події

До поліції Києва надійшло кілька анонімних повідомлень про мінування об'єктів, переважно в центрі міста

 До поліції Києва надійшло декілька анонімних повідомлень про нібито мінування цілої низки об'єктів і будівель у всій столиці, переважно в центральній частині міста, повідомили агентству в прес-службі Нацполіції України в понеділок.

"За лінією 102 надійшло кілька анонімних повідомлень про нібито мінування цілої низки об'єктів, зокрема в центрі столиці. Поліція перевіряє цю інформацію", - сказали в коментарі агентству.

Водночас у ГУ Нацполіції України в Києві уточнили, що надійшли повідомлення про мінування аеропорту "Київ", адмінбудівлі на Європейській площі, міжнародного конгрес-центру, мережі магазинів, готелю, торговельного центру, банку, двох мостів, станції метро "Хрещатик" та майдану Незалежності.

"Події належним чином зареєстровано. На місці працюють слідчо-оперативні групи, фахівці вибухотехнічної служби та кінологи зі службовими собаками оглядають прилеглі території. За результатами перевірки буде ухвалено процесуальне рішення", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті столичного главку поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ